marți, 15 noiembrie 2011

Pranzul de duminica // Salata rucola cu mozzarella, prosciutto si muguri de pin

Astazi dimineata am marcat inceputul sezonului de scrijelit geamuri inghetate la masina. Astazi de dimineata m-am urcat pentru prima data intr-o aeronava Embraer Brasilia 120.



M-am simtit ca intr-un avion particular, insa fara scaunele rabatabile si manerele de mahon. Si fara sampanie si caviar. :-)
Tot astazi am pus pentru prima data piciorul peste Prut. Sunt la Chisinau si va transmit de aici urari de bine si o salata cu rucola, mozzarella, prosciutto crudo si muguri de pin.



O mana buna de rucola, se amesteca cu o bila mare de mozzarela sfaramata, si cu 2-3 felii de prosciutto crudo rupt bucati. In timp ce un pumn de muguri de pin sfaraie fericiti in tigaie, se amesteca intr-o cescuta 1 lingura de miere cu 3 linguri de aceto balsamico. Apoi toate merg impreuna. Italian. Simplu. Minunat!

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu