joi, 28 iulie 2011

Dovlecei pane cu sos de smantana si capere

Aici de fata, dovleceii care au scapat din tortura cuptorului, insa au dat peste tortura ceaunului incins, racorindu-se apoi, dip style, intr-un sos racoros de smantana cu capere.

In cazul meu s-au consumat 2 dovlecei sanatosi, 2 oua, o mana de pesmet amestecat cu parmezan (o minune descoperita cu ocazia puiului in manta de parmezan) si o cana de ulei. Dovleceii spalati si taiati felii au fost mozoliti prin ou batut si apoi prin pesmet, dupa care au sfarsit glorios in ulei incins, pe ambele parti, si apoi pe hartie de bucatarie, la scurs.

Sosul de smantana, cu greu poate fi numit sos - un rest de smantana lichida, amestecat cu 2 linguri de smantana fermentata, o lingura de capere si un strop de sare. Asta e tot. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu