joi, 2 iunie 2011

Cupcakes pentru Bibi

De ceva vreme urmaresc pe blogul Bogdanei hotararea cu care s-a implicat in campania de strangere de fonduri pentru Bibi. Puteti citi mai multe despre cazul lui impresionant aici. Marturisesc ca sunt miscata de multe cazuri de acest fel care sunt parca din ce in ce mai multe. Sau au fost multe si inainte, insa nu le-am stiut noi, am trait in intuneric si in necunoastere. Ma cutremura gandul maternitatii zguduite de boala. Bucuria vestii ca vei fii parinte, apoi bucuria maternitatii, apoi provocarea nasterii, mogaldeata cu ochi albastri care-ti seamana dupa care lovitura. Nu pot sa imi imaginez gandurile din spatele ochilor incercanati ai parintilor. Nu vreau. Am decis sa fac si eu ceva, neinsemnat poate ca suma.

Voi pregati trei sortimente de cupcakes vesele, asa cum ar trebui sa fie si Bibi, pe care le veti putea comanda la adresa andreea arond papusha punct ro. Sortimentele din care puteti alege sunt:

Cupcakes cu portocale


Cupcakes cu miere si migdale


Cupcakes cu lamaie


 Puteti comanda cupcakes in cutii de 6 la pretul de 55 RON si veti primi minunatiile dulci a doua zi lucratoare (pentru comenzile din Bucuresti). Pretul transportului il veti plati curierului la livrare. Este important sa stiti ca pun la bataie 20 de cutii cu cupcakes, iar Bogdana a comandat deja 4. Famelie mare :-)

Plata o faceti in contul lui Bibi:
LEI: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX
Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
CNP 1660903133678
 
si imi trimiteti si o copie a OP-ului.
Astept comenzile voastre! 

3 comentarii:

 1. Situatia comenzilor astazi, 6 iunie, se prezinta astfel:
  Bogdana - 4 cutii
  Alina - 2 cutii
  Irina - 2 cutii
  Alex - 1 cutie
  Total comenzi: 9 cutii
  Pentru cele 11 cutii disponibile astept comenzile voastre!

  RăspundețiȘtergere
 2. Astazi am primit cu bucurie o comanda de la Andreea pentru 2 cutii. Mai sunt 9, pentru care astept comenzi. Nu va rusinati, de dragul lui Bibi...

  RăspundețiȘtergere
 3. Vio mi-a transmis o comanda pentru 2 cutii. Mi-a multumit ca am facut-o partasa in actiunea de strangere de fonduri pentru Bibi. M-a impresionat. Multumesc mult Vio.

  RăspundețiȘtergere