marți, 3 mai 2011

Salata cu somon afumat si portocale


Sa continuam seria de retete de pe masa noastra de Paste (lunga, dealtfel, ma tine ocupata si la o saptamana dupa ce am ras tot ce va povestesc pe aici...).
Salata de mai sus este extrem de usor de facut, foarte usoara, plina de Omega3, vitamina C. Din sectiunea Exotice.

- 1 salata maricica
- 1 bucata de somon afumat (nu fileuri subtiri)
- 2 portocale
- 1 lamaie
- ulei de masline
- putin vin alb

Dupa cum puteti usor sa deduceti, salata se spala si se marunteste, somonul se taie cubulete, portocalele se curata si se taie si ele cubulete. Se prepara un dressing din sucul de lamaie, 1-2 linguri de ulei de masline, piper si 1-2 linguri de vin alb. Se amesteca vartos si apoi se garniseste salata. Se serveste ca-i tare buna.
Pofta va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu