sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Brunch pe 1 ianuarie

Brunch e o combinatie de Br(eakfast) si (L)unch, un mic dejun tarziu si bogat, care poate tine loc si de pranz.
Am decis ca 1 ianuarie e o zi de weekend perfecta pentru un brunch, asa ca am uns un vas de jena cu unt, am asezat in el 5 carnaciori de porc si o mana de rosii cherry taiate in jumatati. Am bagat 15 min la cuptorul incins la 200 grade. Intre timp, am amestecat o lingura de miere cu o lingura de mustar cu boabe si o lingura de mustar clasic si separat am stors cinci portocale. Sosul de mustar cu miere a mers ca uns pe carnaciori dupa ce le-a trecut timpul de coacere. In aceeasi tava am mai pus 4 felii de franzela si am spart trei oua prin locurile mai libere, dupa care am mai bagat 7-8 minute la cuptor, pana s-au facut si ouale. Sucul de portocale a mers in pahare - fifty fifty cu apa minerala. Yamiii.
Multumesc pentru inspiratie, Good Food dec 2010 - ian 2011.
P.S. C e foarte fericit cu noile mele indeletniciri in bucatarie. :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu