marți, 21 decembrie 2010

Ce-as scrie

As scrie despre cum isi bat joc unele companii de “cel mai de valoare activ” al lor – OAMENII. Despre cum marile companii schimba regulile jocului in timpul acestuia si intotdeauna NUMAI in avantajul lor. Despre nerusinarea de a nu considera un angajat ca fiind in primul rand o PERSOANA. Despre VRAJEALA, ABUREALA, LINGUSEALA, MINCIUNA, IPOCRIZIA, LACOMIA, EGOISMUL si alte minunatii eliberate din cutia Pandorei si parca crescute pe holurile si in birourile acestor mari companii, infestand totul, de sus in jos, ca un VIRUS impotriva caruia nu a fost inventat vaccin. Despre a PRETINDE, dar a NU DA. Despre importanta covarsitoare a BANULUI. Despre lipsa spiritului de conducator (leadership ar merge mai bine). Despre DEMOTIVARE, DEZECHILIBRU, STRES. Despre INTERESE.

As scrie despre toate astea, dar N-AM CHEF.
"Au scapat de sub zavoare lenea, rautatea si trufia. Or sa mearga in lume si or sa cuprinda minti nestiutoare, prea nevinovate si prea slabe inca sa le stea impotriva! Asteptati intelepciunea. Numai ea poate bratul slab sa-l intareasca. Ea poate supune patimile cele rele. Numai ea poate aduce inimilor bucuriï..." din inspiratia lui Ombladon.
LE: Am primit corecturi de la cunoscatori. Versurile de mai sus sunt compuse si cantate de Raku, bineinteles, featuring Ombladon.

Un comentariu:

  1. Versurile nu sunt compuse de Raku, sunt un fragment dintr-o poveste pentru copii de pe disc.

    RăspundețiȘtergere