marți, 28 decembrie 2010

Adio 2010

2010 a fost un an ciudat - a trecut repede, dar asta e deja o caracteristica a ultimilor ani. Totul e relativ, nu? Anii trec la fel, insa pentru ca eu numar mai mult cu fiecare, pentru ca ii umplu cu de toate, nu toate importante, nu toate placute, ei trec in fuga. Unde ma aflu oare pe curba vitezei cu care trec anii?
2010 a fost deprimant, am trecut de la "avem" la "sa ne gandim ce e prioritar", am trecut de la bucuria avansarii la dezamagirea viziunii pe care o ai stand mai sus. Am pastrat clientii actuali, cu greu am initiat un proiect nou. Am muncit mai mult pe aceeasi bani cu care acum facem mai putin sau pe bani mai putini cu care nu facem nimic in plus. Doar traim. Dar traim.
2010 a avut si parti bune: am avut parte de multa muzica buna live, am putut sa mergem in concediu si ne-am bucurat de mare, am adus in mica noastra gospodarie doua pisici abandonate ocazie cu care am scapat de soricarimea care ne ataca de peste tot toamna. Am fost impreuna, am ras, ne-am iubit. 2010 a fost al patrulea an de cand facem asta. Am fost sanatosi, noi si cei dragi noua.
Mai sunt trei zile din 2010 si deja privesc cu curiozitate catre 2011. Ma intreb ce va aduce bun, imi setez obiective, imi fac planuri. Nu pot sa ma ghidez dupa "ce-o fi, o fi", incerc pe cat posibil sa influentez si eu cumva acel "ce-o fi" si mai ales cum "o fi". Sper ca 2011 sa aduca liniste in primul rand. Mai multe titluri citite in biblioteca mea, mai multe fotografii in palmares, cel putin un weekend cu cortul la Corbu, mai mult timp liber pentru plimbari cu bicicleta sau cu rolele, mai mult timp pentru sport in general, mai putine kilograme (asta e o dorinta vesnica, cred ca un singur an m-a prins asa cum imi place), mai multe filme bune, mai multe fete mirate de gustul minunat al felurilor de mancare pregatite de mine, o gradina tot timpul ingrijita, trandafiri mai mari, pomi infloriti si sper si la cateva fructe. Sa fim sanatosi, sa ne putem bucura atunci cand se va intampla tot ce ne dorim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu