miercuri, 22 septembrie 2010

Concertul Guns N' Roses - proba de sunet

Poate mi s-a parut mie, dar tot concertul a fost o lunga si chinuitoare proba de sunet. Am avut impresia ca tehnicienii au adormit pe pupitru sau se jucau prosteste cu butoanele: vocea se auzea prea tare si spart, instrumentele prea incet, cantand parca din casa vecinului, se auzea cand prea tare, cand prea incet, iar variatiile din timpul melodiilor ma dureau aproape. Axl nu mai e ce a fost, vocea il lasa si tradeaza excesele. A falsa in solo de chitara pe November Rain e patetic, Slash cred ca isi rade in barba, iar noi am degajat grabiti.
Imaginile de pe ecran pareau fara nicio legatura cu momentul. Axl face parada modei, poate doar atat mai poate - schimba tinute mai ceva ca o diva. Efecte pirotehnice in compensare, insotite de niste pocnitori care acopereau orice alt zgomot, ca nu pot spune muzica.
La intrare, agentii BGS mi-au confiscat sticluta cu gel dezinfectant - probabil ca din experientele anterioare GNR a invatat sa se fereasca de public. Huiduielile si fluieraturile insa nu au putut fi oprite la poarta: in cele aproape 2 ore de asteptare si intre melodii. In timpul chinului priveam in jur si vedeam expresii de stupefactie amestecate cu mila si jena.
Incerc sa uit acest concert - credeam ca nimic nu poate intrece Madonna, insa acum GNR e pe primul loc la categoria "Uita ca ai auzit/vazut".

Un comentariu:

  1. deci noi ne-am felicitat calduros ca NU ne-am dus. nici nu prea aveam cum, a doua zi urma sa ne trezim la cinci dimineata, dar oricum ziceam ca poate n-ar strica sa il bifam si pe asta....

    eh, l-am debifat cu succes as zice eu :)

    RăspundețiȘtergere