marți, 9 martie 2010

Versiunea 3.0

Daca vizualizati profilul meu complet veti vedea ca am trecut la o noua versiune de curand. Se spune ca femeia la 30 de ani e perfecta. Nici foarte tanara pentru a nu stii ce isi doreste, nici prea batrana pentru a nu-si mai dori nimic. Si cum aproape toate urarile se termina cu “… si tot ce iti doresti” ma intreb, chiar asa, ce imi doresc?
Nimic material, asta e sigur. Cu fiecare an care trece sunt tot mai departe de orice dorinta materiala: de orice inel, cercel, pantof, hainuta, telefon. Cred ca cea mai puternica dorinta de acum este sa pot sa imi fac planuri realiste. Sa pot sa spun ca in mai merg la Paris, in septembrie in Thassos si la Istanbul, in vara cu cortul la Corbu. Sa imi doresc toate astea si sa le pot face sa devina realitate. Sa pot sa spun ca vreau sa pot sa vreau un copil si toti cei care imi sunt aproape sa respecte asta. Sa pot sa spun ca ii vreau pe toti ai mei si pe toti ai lor sanatosi si sa si pot face ceva in sensul asta. Sa pot sa ma plac, sa fiu multumita de mine. Sa pot sa pasesc pe treapta urmatoare.
De ziua mea am fost fericita si am plans. I-am avut aproape pe toti cei care conteaza. M-a insotit mesajul lui Henry David Thoreau gravat manual pe un pandantiv de argint: “Tot ceea ce oamenii iti vor spune ca nu poti face, incearca si vei vedea ca poti”.

2 comentarii:

 1. ma bucur pentru tine si vreau sa poti tot ce iti pui tu in cap. si vreau sa fii fericita si multumita de tine`. si daca ai plans de fericire inseamna ca esti cu adevarat fericita. si atat.

  ah, si inca ceva: e al naibii de bine la 30+!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu nu am vazut nicio diferenta intre 29, 30 si 31 acum. Ma rog, daca ma intrebi pe mine, am senzatia ca sunt la fel de nebuna ca la 18. :))

  La Multi Ani! "Si tot ce iti doresti!", hehe.

  Frumos post, ai explicat la obiect si ai intrat intr-un cliseu de genul "o zi buna" si l-ai disecat.

  RăspundețiȘtergere