miercuri, 23 decembrie 2009

Intre timp

S-au petrecut multe.

21 noiembrie - Plantam mesteceni, tei si aluni. Le vom astepta scoarta alba, umbra, florile, pasarile.

22 noiembrie - Votam. Apoi mergem la concert la Diana Krall. Linistit. Frumos.

30 noiembrie – La multi ani mama mea!


30 noiembrie - Vad dragostea in trei perle impachetate in vanilie

1 decembrie - Simt in iubitul meu dorul de casa parinteasca. Asa ca facem surprize. Strabatem 400 km si batem seara la poarta doar pentru a vedea bucuria celor dragi.


4 decembrie - Avem Petrecere de Craciun.


5 decembrie - Avem bradut. Mai devreme, ca sa avem timp sa ne bucuram de el. Montam ghirlande de luminite la streasina.5 decembrie - Asist la un gest frumos intr-un magazin de bricolaj. In fata mea la casa se aflau un tata cu fiica lui (nu mai mare de 7 -8 ani) careia ii cumparase un bradut in miniatura intr-un ghiveci roz (!) impreuna cu un set de globuri minuscule. In fata lor o doamna, afland totalul cumparaturilor, renunta la ultimul articol de valoare infima (10-20 ron). Tatal fetei se ofera sa ii achite suma. Doamna refuza.

6 decembrie - C. vede o caprioara. Aproape de casa noastra.

10 decembrie - Stim deja unde vom fi pe 6 septembrie 2010. Si suntem bucurosi. Foc.11 decembrie - Imboboceste orhideea. O iubesc.

13 decembrie - Merg la targul national de imbracaminte si incaltaminte in cautarea unui cojoc autohton. Plec dezamagita. Aglomerat. Sordid. Fara cojoc.

13 decembrie - Primesc amenda pentru ca "utilizam telefonul mobil fara dispozitiv <>". Piata Unirii.

15 decembrie - Prima zapada. 3 ore in loc de 20 de minute. Descopar Magic FM. In loc sa ma enervez cant. Chris Rea - "Driving Home for Christmas", Celine Dion - "Feliz Navidad", Queen - "Thank God it's Christmas". Acasa e feeric. Totul e alb, totul e liniste. Centrala duduie, insa nu acopera cantecul viscolului. Nu dorm bine cateva nopti la rand. Latra cainele vecinilor. In apartament trecea tramvaiul pe la urechea mea si n-aveam nicio problema. Acum m-am obisnuit cu linistea. Dorm iepureste. Redescopar caciula de blana (nu sunt eu mai jos. doar caciula mea ruseasca).19 decembrie - O familie de fazani se plimba prin zapada pe la poarta noastra. E pitoresc. Unic.

22 decembrie - Petrec cateva ore bune in cautarea cadourilor. Impreuna cu alte cateva mii. Vad o fetita de 2 ani in bratele mamei. Fetei ii este sete si mama o serveste cu coca cola. Regret.

23 decembrie - Imi imaginez partia.24 decembrie - Merg sa dorm. A inceput "Sinteza zilei' in reluare. Mai tarziu impachetez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu