vineri, 14 august 2009

Leapsa cu 5

Am primit de la Bogdana indemnul sa enumar cinci lucruri pe care le fac cu placere. Iata:
 • Imi place sa calatoresc. Imi place acest proces de la planificarea lui (alegerea destinatiei, alegerea cazarii, planificarea drumului), la pregatirea lui (bagaje, harti, “de vizitat”), pana la savurarea lui.
 • Imi place sa fac surprize. Placute. Imi place sa ghicesc sau sa extrag dorintele ascunse in spusele celui iubit si sa le transform in realitate. Am cateva actiuni de succes in acest sens si nu ma voi opri aici, ci ma voi perfectiona.
 • Imi place sa imaginez tinute. Imi place sa compun tinute, imi imaginez rapid cum ar arata intr-un ansamblu perfect. Imi place sa cumpar haine. Si nu numai pentru mine.
 • Imi place sa ingrijesc flori. Le vizitez zilnic si ma bucur de fiecare frunza noua, de fiecare floare, le hranesc periodic cu vitaminele lor preferate, le stropesc, le tund, le vorbesc.
 • Imi place sa iubesc.

Dau mai departe catre Cata, Silvia si Pinky.

Un comentariu:

 1. 5 lucruri ... hmm ... nu conteaza ordinea ... le zic asa cum imi vin

  1. sa imi surprind sotia. imi place cat de mult se bucura atunci cand o surprind cu ceva cat de mic ... o floare ... un inel cu piatra verde :))))

  2. sa ma joc cu fimea. imi place cum se bucura de fiecare prostie pe care o fac. descopera lumea si e incantata de ce vede.

  3. sa merg cu motocicleta

  4. sa citesc bloguri bune :)

  5. sa ascult oamenii cand vorbesc

  RăspundețiȘtergere