joi, 26 martie 2009

Incoerenta virala

Dupa ce am ingrijit de C., pricopsit cu o traheo-bronsita de toata frumusetea, trecand prin stari subfebrile si reprize de tuse, iata ca a venit si randul meu. Sunt acasa, in fata laptop-ului, cu o cana mare de ceai langa mine. Nasul e plin pana la refuz, ma doare capul, ma dor oasele, sunt morocanoasa, am casa iarasi cu fundul in sus, pungi de diverse maruntisuri si nimicuri stau claie peste gramada, dupa ce le-am extras aseara din apartament. Alta serie asteapta in masina, si inca o serie mai este inca la apartament. Stau si ma intreb unde or fi incaput atatea, de ce am strans atatea, o sa le mai folosesc vreodata, ce sa fac cu ele.. Vedeti, numai dileme. Stranut, femeia care ma ajuta la curatenie a venit si ma tine de vorba. Vorbeste mult. Dar face curat, asa ca o iert. Trebuie sa ma apuc de pungile alea, sa vad ce e demn sa ramana si ce nu. Baiatul care lucreaza la alei l-a alertat pe C. de dimineata ca s-a spart roata de la roaba. Alearga C. si ia alta roata, vine intr-un suflet dupa ce stie ca a intarziat o ora la munca, pleaca el si pleaca si baiatul.. ca ma uit pe geam si nu-l mai vad de o ora.
Sunt incoerenta? Cam asta e succesiunea si in capul meu...

4 comentarii:

 1. offf, de unde v-ati pricopsit mama draga? a venit o zi cu soare si voi ati si racit? pai e frumos, mai ales acuma cand aveti atatea de facut?

  ai cu lucrurile, fa ca mine, o schema logica :)

  le-ai utilizat in ultimele sase luni? da, atunci le pastrezi. nu, atunci le arunci. exceptie fac hainele, care fiind sezoniere, poti aplica un termen mai lung, un an sa zicem.

  stop.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu stiu de unde. ce mai conteaza acum de unde. trebuie tratata. C. Ospamox, ca el joaca in prima liga, eu Modafen pt Raceala si Gripa, ca sunt in divizia C si sper sa nu avansez.

  asa o sa fac cu lucrurile.. numai ca ma opresc si eu la "ahta o am de la colegi, ahta am primit-o de ziua mea, ahta imi aduce aminte de..." si iar sfarsesc cu ele dosite prin cutii...

  RăspundețiȘtergere
 3. :))))

  draga, am pretentii de la tine ca ehti trecuta de aceht capitol :)))

  laha hentimentalihmele deoparte, ca nu merge :)

  RăspundețiȘtergere
 4. am lasat... am aruncat nenumarate agende scrise pe sfert cu tot felul - cred ca cea mai veche data din ultimul an de liceu cand faceam statistici cu situatiile la admitere din ultimul deceniu :-). am gasit agende cu retete de mancare scoase de prin reviste si mi-am amintit de toate esecurile - dupa fiecare incercare puneam cate un emoticon cu mana. m-am oprit cand toti emoticonii erau cu gura in jos. am gasit de toate si inca nu am terminat.

  RăspundețiȘtergere