luni, 30 martie 2009

E vara!

Repet. E vara. In birou la noi sunt 29,2 grade. Bai fratilor, degeaba ati stins lumina sambata la 8 jumate daca acum, cand afara sunt 20 de grade, centrala duduie ca sa ne incalzeasca noua creierii. E adevarat, nu consuma mult curent electric, dar arde gaz, pe care il evacueaza apoi tot afara, poluand evident. Credeti ca fac pui creierii nostri daca ii supraincalzim?

5 comentarii:

 1. macar atat mai tin si eu minte ... sistemul de climatizare nu merge pe incalzire si racire simultan ... merge fie doar pe incalzire sau doar pe racire ... asa ca "stop the air conditioning system" ca nu baga rece :)) chiar daca il dai pe 15 grade ...

  RăspundețiȘtergere
 2. eu zic ca un costum de baie nu iti strica... sincer...

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna papusha.Foarte tare. culmea si la noi in birou este aceeiasi chestie. Toata iarna am stat in tricou pentru ca cei doi colegi de birou sunt foaaarte frigurosi, daca deschid geamul este crima.in acest moment merge caloriferuuuullll.
  m-ai facut sa zambesc cu postarea ta. o zi buna . fara centrala daca se poate, nu?

  RăspundețiȘtergere
 4. Vai...tin minte momentele de...caldura :))))

  RăspundețiȘtergere
 5. @Bogdana: Mda, probabil ca daca respecta culorile firmei nu am probleme cu costumul de baie :-). Desi, intr-un loc unde ai standarde si pentru nodul de la cravata... nu cred ca incap discutii despre slipi si cupe :-).

  @Gabriella: bine ai venit! Cuvintele iarna, colegi, calorifer din comentariul tau mi-au amintit de o fosta colega de birou care a lucrat pe vremuri in cladirea CEC. Camere foarte inalte, caldura - putina pe vremea aia, urca toata in tavan si ei degerau. Iti dai seama care le era aplombul sa mai deschida cate o fereastra, asa, pentru aer curat. Intr-o zi, intra un coleg din alt departament si zice "Pute, pute, da-i caldut"... Sper sa nu ajungem si noi asa :-))

  @Pinky: da, sunt convinsa ca nu le-ai uitat. cu riscul de a va plictisi, va spun ca azi erau 30, chiar daca "the cooling system is now working and you can use it" :-)

  RăspundețiȘtergere