marți, 24 februarie 2009

Traim dupa numere?

De cate ori ne gandim la numar intr-o zi si ce semnificatie are el? Imi incep ziua cu doua numere despartite prin doua puncte – 7:30. Apas pe butonul masinii de cafea de 2 ori si reglez mililitrii fiecarei cafele: 80. Ma uit in calendar – 24 – si ma gandesc ce inseamna ziua asta pentru mine – sunt 8 luni de cand am inceput sa construim. Nu cunosc pe nimeni nascut in aceasta zi. Am scadente rata de la casco – 171 si cea de la cardul de credit - 380. Intre cele 2 este diferita doar valuta. Mai sunt 4 zile pana la ziua mea. Ma uit la ceas, 8:03. Trebuie sa ma grabesc, mai sunt 12 minute pana cand ar trebui sa plec de acasa astfel incat sa nu intarzii la serviciu. Pe drum setez pilotul automat pe 70 si ajung in 20 de minute. Imi ocup locul de parcare si urc la etajul 3. Deschid calculatorul si primul gand este sa verific cate vizite are anuntul meu de inchiriere a apartamentului. Sunt 780. Si doar 2 telefoane. E ora 8:45 si deja mi-au trecut prin minte nu mai putin de 19 numere. Iar pana la finalul zilei mai este mult.

4 comentarii:

  1. asta chiar a fost un post interesant si ma asteptam sa ai mai multe pareri la activ ... dar vreau sa-ti pun o intrebare de "misogin experimentat si nesatisfacut dupa casatorie" ... de cate numere ai avut parte pana la sfarsitul zilei? :-)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata, as your post comes from Istanbul I expect more decency.. Ai grija ca la verificarea biometrica aia iti citesc si gandurile :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ai sa te miri ... dar si eu ma asteptam la mai multa decenta la astia din Bahrain ... TZEAPAAA :))) ... am intrat intr-un restaurant sa mancam ceva si erau vreo 10 fete :) care asteptau clienti :)) ... dupa care am intrat in urmatorul si acelasi lucru :))) ... in final am mancat in hotel :))) ... hai ca plec ca fac astia boarding-ul si vin si eu acasa ...

    RăspundețiȘtergere